В Івано-Франківську міст через Бистрицю Солотвинську не визнано аварійним

Міст через Бистрицю Солотвинську в Івано-Франківську не потребує реконструкції, бо він не аварійний. Про це повідомив начальник управління житлово-комунального господарства Петро Косюк.

За його словами, міст через Бистрицю Солотвинську, який з’єднує мікрорайон Пасічна з центральною частиною міста є "…в доброму стані, опори, балки і консолі мосту не мають ані тріщин, ані зміщень в конструкції. Тому всі занепокоєння громади з приводу аварійності мосту не мають підстав". Про це повідомив власкор ZAXID.NET.

Під час повені, зауважив Петро Косюк, навантаження на міст вдалося усунути. За вказівкою міського голови Віктора Анушкевичуса, в період липневої повені рух транспорту через міст був припинений. На думку фахівців, таке рішення суттєво знизило ймовірну аварійність мосту. Нині, каже Петро Косюк, косметичного ремонту потребують лише колесовідбої та тротуарні плити. Ці роботи заплановано виконати у наступному році. Торік, за інформацією П.Косюка, на заміну дорожнього полотна влада міста виділила 600 тисяч гривень.

old_editor, 24.09.2008 02:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини