В Івано-Франківську з'явилась «Золота каста»

Сьогодні на площі біля міської ратуші відбулась презентаційна акція інформаційно-розважального глянцевого журналу «Золота каста».



Як повідомив під час презентації шеф-редактор журналу Володимир Єшкілєв, «Золота каста» — це журнал про місто, бізнес, людей та міську психологію. Журнал має тираж — правдивий — 5 тисяч примірників, виходитиме раз на місяць, друкується журнал у Києві. Засновником видання є Товариство з обмеженою відповідальністю «Консалтингова формація „Форсайт-альянс“», що виникло з ініціативи німецької компанії ICS як комерційна структура, в основі діяльності якої закладені європейські принципи консалтингу та форматизації рекламно-маркетингового поля.

Головний редактор «Золотої касти» Михайло Шпір зауважив, що часопис буде поширюватись на території Західної України. «Наступний номер вийде з чернівецьким блоком — в Чернівцях створена повноцінна редакція. А третій номер — з тернопільським. До кінця року ми вийдемо на загальноукраїнський рівень», — зазначив Михайло Шпір.

Генеральний директор «Форсайт-альянсу» Катя Сметанюк підкреслила, що команда працювала над створенням не просто якісного видання, а видання, яке заставить замислитись про зміст життя в цьому місті, про хороше і погане, красиве і потворне, естетичне та неестетичне. «Когось наш журнал вже сильно образив, комусь встиг сподобатись. Та попри все він створений виключно з-за любові до нашого міста» — додала Катя Сметанюк.

В рамках презентації «Золотої касти» було замінено кришку старого каналізаційного люку на нову позолочену кришку. Як повідомили журналісту IA MALAKAVA в редакції журналу, акція (соціальний перформенс) «Золотий люк» загалом присвячувалась 200-й річниці міської каналізації. Михайло Шпір також зазначив, що «золотий люк» символізує розвиток, саме «золотий люк» буде на заваді проходженню до Івано-Франківська будь-яких потоків негативної енергії, через яку місто деградує.

Фоторепортаж з акції.

old_editor, 24.09.2008 02:00



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини