Палійчук вважає, що заяви Турчинова про звільнення голів ОДА носять політичний підтекст

Заява Першого віце-прем’єра-міністра Олександра Турчинова, в якій ідеться про незадовільний темп відновлення енерго-, газо- і водозабезпечення постраждалих регіонів, повільні темпи відновлення водозахисних споруд, автомобільних доріг, мостів і переходів носить політичний підтекст.

Таку думку висловив голова облдержадміністрації Микола Палійчук.

За словами Палійчука, він зі здивуванням сприйняв позицію Першого віце-прем’єр-міністра, що уряд ініціюватиму питання про відповідність керівників шести постраждалих від повені областей займаним посадам.

«Дана заява виглядає дивною тому, що є довідка «Про результати вивчення ситуації з відновлення постраждалих від повені об’єктів у Івано-Франківській області». Дев’ять представників Кабінету Міністрів України вивчали ситуацію в нашій області, після чого був складений відповідний звіт. У даному звіті, зокрема, йдеться про те, що в більшості районів рівень відновлення становить 80%, під час обстеження встановлено, що відповідні роботи профінансовано та проводяться з випередженням графіка! Не будемо приховувати, що у нас є невеликі проблеми по Галицькому, Тисменицькому районах. Були невеликі проблеми у Долинському районі, але наголошую, що це все знаходиться під контролем. Тому я вважаю, що подібні заяви носять виключно політичний підтекст. Під час наради Центрального штабу уряду з ліквідації наслідків повені в західних регіонах України, на якій був присутній мій перший заступник Юрій Бодоряк, таких претензій до області не було, вони з’явились уже під час спілкування Олександра Турчинова з журналістами», — зазначив голова ІФ ОДА.

Микола Палійчук вкотре наголосив, що все що відбувається в області знаходиться під його особистим контролем. Також голова облдержадміністрації попросив керівників Кабінету Міністрів більше допомагати області у ліквідації наслідків стихії, — повідомляє прес-служба голови облдержадміністрації.
old_editor, 23.09.2008 20:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини