Підприємства Івано-Франківська протестують проти збільшення плати за оренду землі

За інформацією IA MALAKAVA, найбільші підприємства Івано-Франківська можуть стати збитковими, якщо сесія міської ради не відмінить рішення про збільшення плати за землю, через яке у кілька разів зросла орендна плата.

Про це на нараді, що відбулася на локомотиво-ремонтному заводі, говорили керівники понад 10 найбільших підприємств міста. Рішення сесії міської ради про підвищення орендної плати за землю прийнято всередині фінансового року, коли всі кошти на підприємствах вже розподілені на соціальні виплати, на оновлення виробництва чи закупівлю сировини. Окрім того, керівники заводів бідкаються на втрати від липневої стихії, економічну кризу та значне подорожчання енергоносіїв.

Учасники наради прийняли лист-звернення до міського голови Віктора Анушкевичуса та до міської ради з проханням скасувати рішення сесії та повернутися до розгляду збільшення плати за землю не раніше 2010 року.

Схожа ситуація склалася у Дніпропетровську. Там міська влада пішла на зустріч підприємцям та скасувала своє подібне рішення.
old_editor, 24.09.2008 01:37



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини