В Івано-Франківську запрацював обласний молодіжний Центр праці

8 вересня урочисто відкрито Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці ( вул. С.Бандери,1), керівником якого є Леся Аронець.

Обласний молодіжний центр праці функціонує на основі Положення, яке затверджене розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 02.07.2008 р. №389 «Про створення Івано-Франківського обласного молодіжного центру праці». Метою діяльності Центру є вирішення питань первинного та вторинного працевлаштування молоді, забезпечення її зайнятості у вільний від навчання час, організація створення та діяльності молодіжних трудових загонів, сприяння розвитку молодіжних ініціатив у трудовій сфері, перепідготовка та підвищення кваліфікації молоді.

В рамках урочистого відкриття Центру відбувся «круглий стіл» на тему: «Реальні підходи до вторинної зайнятості молоді», в роботі якого взяли участь начальник управління у справах сім’ї та молоді Г.Боднар, директор ОЦСССДМ О.Винницька, перший заступник директора обласного центру зайнятості Т.Басюга, представники молодіжних громадських організацій. В ході «круглого столу» обговорено основні завдання та проблеми зайнятості молодих людей.

Офіційний сайт Івано-Франківської обласної державної адміністрації
old_editor, 09.09.2008 19:22



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини