Рух має намір просити Ющенка звільнити Балогу

Народний Рух України (НРУ) вирішив підтримати дії Президента України Віктора Ющенка, спрямовані на затвердження української національної ідеї, захист територіальної цілісності й державного суверенітету України.

Також політики мають намір запропонувати звільнити главу Секретаріату Президента Віктора Балогу. Про це говориться в постанові керівництва партії, повідомляє IA MALAKAVA.

Крім того, рухівці вирішили підтримати позицію керівництва НРУ щодо оцінки подій у Грузії, що була висловлена в заяві Народного Руху України 13 серпня 2008 року.

Партійці також підтримали дії керівництва НРУ, народних депутатів України - членів партійної групи Народного Руху, які спрямовані на відновлення у Верховній Раді України коаліції демократичних сил у складі депутатських фракцій «Наша Україна – Народна самооборона» і Блоку Юлії Тимошенко.

Разом з тим, Рух вирішив звернутися до Президента України із пропозицією відставки глави Секретаріату Президента України В. Балоги.

Нагадаємо також, що Народний Рух України зажадав від Президента й уряду України укомплектувати керівництво державних органів в АР Крим патріотами України, підсилити правоохоронні органи регіону й військово-морські сили, ефективно захистити українських громадян від погроз фізичного насильства з боку проросійських організацій. Про це говориться у зверненні Руху до української влади.

old_editor, 08.09.2008 21:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини