Яремчуком цікавиться топ-клуб Італії

Італійський «Мілан» проявляє інтерес до форварда «Гента» Романа Яремчука. Технічний директор міланців Паоло Мальдіні зв'язався з представниками бельгійського «Гента» на предмет можливого трансферу.

Зараз у 25-річного нападника збірної команди України є варіант переходу в «Мілан» в платну оренду за три мільйони з правом викупу за 15-16 мільйонів євро плюс бонуси. Раніше джерела повідомляли, що Яремчуком цікавиться англійський «Вест Хем» та німецький «Вольфсбург». Сам же «Гент» хоче виручити за трансфер футболіста 25-30 мільйонів євро.

Повідомляється, що львів’янин повинен стати альтернативою Златану Ібрагімовичу, який переніс операцію на коліні і може пропустити старт наступного сезону.

Нагадаємо, в складі бельгійської команди українець виступає з серпня 2017 року. Цьогоріч його контракт з клубом закінчується.

 Згідно даних сайту Всепроспорт, у поточному сезоні Яремчук забив 23 голи в 43 матчах за «Гент» і вже двічі відзначився на Євро-2020 в складі збірної України, закотивши м’яч у ворота суперників з Нідерландів та Північної Македонії.

Леся, 21.06.2021 10:59



Вибір редакції

Найпопулярніші новини