Експерти оцінили ймовірність вильоту збірної України на різних етапах Євро-2020

До старту головного футбольного турніру року залишаються лічені години. Українська збірна вже прибула до Бухаресту та розташувалася в одному зі столичних готелів.

Вболівальники сподіваються, що підопічні Андрія Шевченка зможуть протриматися якомога довше, однак найбільш цікавим залишається питання, на якому етапі збірна України завершить виступи на Мундіалі.

Букмекери пропонують парі на найбільш ймовірні варіанти розвитку подій. Експерти оцінюють ймовірність того, що «Синьо-жовті» поїдуть додому після 1/8 фіналу в 44%. Можливість же потрапити в чвертьфінал складає 25%. 

9% - така ймовірність того, що українці зіграють у півфіналі, а шанси на те, що наша збірна гратиме у фінальному поєдинку, оцінюються в 3%.

Нагадаємо, на груповому етапі підопічні Андрія Шевченка протистоятимуть збірним Нідерландів, Австрії і Північної Македонії. 

Українці двічі потрапляли у фінальну частину чемпіонату Європи та жодного разу не подолали груповий етап. 

Як повідомляється на сайті, чинним переможцем турніру є збірна Португалії. У фіналі команда з мінімальною перевагою переграла господарів – збірну Франції (1:0). Переможець визначився у екстратаймах.

Леся, 09.06.2021 18:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини