Стала відома дата фіналу наступного розіграшу Кубка України

У Дніпрі відбулося засідання виконкому Української асоціації футболу. На даному заході прийняли рішення призначити фінал наступного розіграшу Кубку України на 11 травня 2022 року. Місто, де пройде вирішальний матч за трофей, поки не визначений.

Чинним володарем Кубка України є київське «Динамо», яке в фіналі, що проходив в Тернополі, перемогло луганську «Зорю» - 1:0 в овертаймі.

Також на виконкомі УАФ затвердила план-календар УПЛ на сезон-2021/2022. Як повідомляє офіційний сайт асоціації, матч за Суперкубок України відбудеться 24 червня в Києві на НСК «Олімпійському». У поєдинку за трофей зійдуться «Динамо» та «Шахтар». Кияни беруть участь в матчі на правах одночасно і чемпіона України, і володаря національного Кубка. «Шахтар» посів друге місце в УПЛ в сезоні-2020/2021.

Також в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський» пройде відбірковий матч чемпіонату світу 2022 року між збірними України і Франції.

За даними спортивного сайту Metaratings, наш «націонал» в перших трьох матчах циклу набрав три очки, закінчивши всі зустрічі внічию. Поєдинок між збірними Франції та України в Парижі закінчився з рахунком 1:1.

Леся, 04.06.2021 15:53



Вибір редакції

Найпопулярніші новини