З нагоди Дня машинобудівника відбулися змагання на кубок ВО «Карпати»

Сьогодні, 22 вересня, на території спорткомплексу «Ураган» відбувся турнір із міні-футболу та волейболу на кубок ВО «Карпати» серед підприємств машинобудівної галузі, присвячений Дню машинобудівника, повідомляє прес-служба підприємтсва.

За словами генерального директора державного підприємства ВО «Карпати» Дмитра Втерковського, підприємства, які працюють в одній галузі повинні не тільки конкурувати, а і дружити між собою та допомагати один одному. Очевидно, що такий перший турнір покладе початок співпраці між підприємствами.

Відгукнулися на участь у турніри компанії «Тайко Електронікс» та ТОВ «АУЕ» (Чернівці).

«Ми приїхали на дружній турнір для підприємств», - відзначила Наталія Полякова, начальник відділу кадрів ТОВ «АУЕ» і додала, що наразі це перший виїзд команд підприємства за межі області.

У змаганнях із міні-футболу здобула команда підприємства «Карпати», вигравши у команди ТОВ «АЕУ» із рахунком 2:0 та у команди «Тайко Електронікс» - 2:1.

Друге місце у команди «Тайко Електронікс», яка виграла у команди із Чернівців з рахунком 2:1.

Відповідно, третє місце посіла команда ТОВ «АЕУ».

Голи у команді ВО «Карпати» забили: Роман Щуровський (5 цех), Роман Синоверський (3 цех), Іван Лазарук (5 цех), Назар Кузенко (5 цех).

Команда здобула перемогу в тому числі і завдяки регулярним тренуванням під керівництвом граючого тренера Андрія Іванцюка, капітана Василя Лютого та тренера Андрія Костюка.

Окрім того, відбулися змагання із волейболу на кубок ВО «Карпати» між командами ТОВ «АЕУ» (Чернівці) та підприємства «Карпати».

Чернівецьке підприємство представляли дві команди «Претл» і «АЕУ», франківське – «Карпати» та «Ауді».

В результаті, дійсно, напружених змагань, перших два місця зайняли команди ТОВ «АЕУ»», третє місце у команди «Карпати» (капітан Валерій Іграк), четверте – у команди «Ауді» (капітан Андрій Олійник).

Леся, 22.09.2018 19:46



Вибір редакції

Найпопулярніші новини