Експерти оцінили шанси команд на перемогу в товариському матчі Україна – Кіпр

Підопічні Андрія Шевченка мають хороші шанси на позитивній ноті завершити підготовчий збір до Мундіалю. Саме збірну України аналітики вважають фаворитом заключного контрольного матчу проти Кіпру, інформує Bookmaker Ratings.

Букмекери оцінюють ймовірність перемоги України в 67%, Кіпру - в 11%, нічиєї – в 22%. 

Можливість того, що українці переграють противника з різницею щонайменше в два голи, оцінюють в 56%. А ось ймовірність варіанту, що одна з команд не заб’є, складає 61%. 

Лідерами за шансами забити гол являються форвард «Гента» Роман Яремчук і півзахисник «Аталанти» Руслан Малиновський. Ймовірність такого розвитку подій оцінюється в 52,5%. У складі команди Кіпру найбільші надії покладають на бомбардирів Константіноса Еліа і Панайотіса Захаріу.  

Статистичні факти про матч Україна – Кіпр 

Команди раніше не зустрічалися у офіційних зустрічах, лише зіграли три товариські матчі. У колективів по одній перемозі та нічия;

Остання зустріч команд відбулася у березні 2016-го року. Тоді перемогти з мінімальним відривом вдалося українцям. Єдиний гол забив хавбек Тарас Степаненко;

Протягом останніх 12 матчів збірна України не забиває більше одного голу; 

У чотирьох попередніх матчах у всіх турнірах підопічні Нікоса Костеноглу забили тільки один гол. У попередній контрольній зустрічі 4 червня команда програла Угорщині з рахунком 0:1.

Нагадаємо, фінальний спаринг нашої збірної відбудеться сьогодні, 7 червня, початок – о 19:00. Команди зіграють у Харкові. На зустрічі працюватиме суддівська бригада з Латвії.

Леся, 07.06.2021 12:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини