Шевченко за одну ніч із уособлення зла перетворився на опозиціонера – політолог

Протягом минулої ночі багато людей прониклися співчуттям до кандидата у депутати Олександра Шевченка, хоча ще місяць тому він був уособленням зла, головним «розповсюджувачем зарази» через свій курорт, а тепер же він став «опозиціонером», у якого «крадуть перемогу», пише у Фейсбуці політолог Петро Олещук.

За його словами, довкола цього об'єдналися зовсім різні люди різних політичних переконань. Приміром, партія ЄС раптово вирішили вчора замінити членів ОВК. Після того як ОВК проголосувала за видалення кандидата Шевченка із приміщення, бо той явно заважав роботі комісії. Очевидно, вони теж вирішили підтримати «національний бізнес», додав експерт.

«В принципі, суто теоретично версія "влада скасувала результати голосування на окремих виборчих дільницях, де перемагає опонент і змінила результати" виглядає цілком життєздатною. І в неї цілком можна було б повірити, якби ми жили не у 21 ст., коли чимало фактів можна зафіксувати і оприлюднити. Усім "захисникам ображеного опозиціонера Шевченка" дуже раджу подивитися матеріали мережі "ОПОРА". Там абсолютно чітко, на відео зафіксовано, що на виборчій дільниці тупо дописали 100 голосів за Шевченка. От так буквально тупо - рахуємо 277 а кажемо 377. При цьому, усе це записано, зафіксовано. Кожен може ознайомитися. В принципі, це просто демонстрація того, як саме ми жили дуже довго. Як формувалися наші "представницькі органи" та відбувалася "демократія". І які це все мало наслідки для держави. Захищаючи подібне всевладдя "феодалів", які зараз (суто епізодично, тактично) опинилися по інший бік барикад щодо політиків, яких ви не любите, ви захищаєте все те, що і породило усі новітні українські проблеми», - відзначив політолог.

Леся, 02.04.2021 12:20



Вибір редакції

Найпопулярніші новини