Шевченко заявив про крадіжку його перемоги на виборах

Сьогодні вночі ОВК виборчого округу №87 прийняла рішення про невизнання результатів волевиявлення виборців виборчої дільниці № 261030 в с. Микуличин, про це у Фейсбуці пише кандидат в народні депутати Олександр Шевченко.

«Фактично, це крадіжка моєї перемоги на виборах депутата Верховної Ради 28 березня. На цій дільниці я отримав 377 голосів. Мій опонент Василь Вірастюк отримав 141 голос. Моя перевага складає 236 голосів. За результатами паралельного підрахунку голосів штабами нашим та двох інших кандидатів моя перевага загалом по округу над Василем Вірастюком складає 184 голоси. Отже, при неврахуванні волевиявлення виборців вказаної виборчої дільниці перевагу в вже отримує Василь Вірастюк на 52 голоси», - відзначив Шевченко.

За його словами, саме він за паралельним підрахунком голосів, мав би отримати перемогу на виборах, проте такий результат не влаштував владу, яка почала здійснювати фальсифікації.  

«Завдання виконане? Вибори вкрадені для провладного кандидата? Друзі! Цинізм і злочинні дії влади, посадових осіб ОВК, за сприяння спецпідрозділів СБУ вийшли за межі закону та людської моралі», - відзначив Шевченко.

Леся, 02.04.2021 09:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини