Україна «у вилці»: її чекає або зовнішня, або внутрішня війна – експерт

Україну у будь-якому випадку чекає війна, про це у Фейсбуці пише військовий експерт Олексій Арестович. За його словами, якщо президент Володимир Зеленський не поступиться інтересами країни і не перейде «червоних ліній», то Україну чекає продовження або посилення бойових дій на Донбасі. У разі, якщо президент поступиться «червоними лініями» , Україну чекає внутрішня війна, бо патріоти не пробачать такого кроку.

«У будь-якому випадку, нас чекає війна, миру не буде. Тільки зовнішню ми вже мали і нас нею не злякаєш, а внутрішню не мали і її ймовірність зараз перед нами піднімається в повний зріст», - пише експерт.

На його думку, Зеленського просто обдурили.

«Його розвели на сентименти і психологічній слабкості, найбільш повно виявленої в любові до схвалення і оплесків, і в нездатності виносити кров. Тепер ми, вся країна в вилці, за принципом куди не кинь, усюди клин. Варіант один: примирення всередині, продовження зовнішньої війни. Тільки тепер ми будемо країною, яка зірвала чергове перемир'я, про яке всі так мило домовилися», - відзначив експерт.

Леся, 04.10.2019 06:23



Вибір редакції

Найпопулярніші новини