Замість розвитку економіки Україну підсаджують на кредити МВФ, ніби наркомана - нардеп

Діюча влада нічого не робить для розвитку економіки, заявив народний депутат від Прикарпаття Олександр Шевченко, пише сайт партії Укроп.

За словами нардепа, аби зробити Україну успішною державою, треба перейти до стратегії сталого економічного розвитку. Вона має базуватися на конкретному плані розвитку країни. До його розробки, з урахуванням специфіки кожного окремого регіону, слід залучити провідних українських та іноземних експертів.

«Розробивши у такий спосіб економічний план розвитку цілої країни, ми забезпечимо максимальний ефект для кожної окремої місцини. Люди отримуватимуть гідний заробіток від легальної роботи на своїй землі», – наголосив парламентар.

При цьому Шевченко вважає, що для кожного виду підприємницької діяльності має бути створено окрему шкалу податків. Нардеп припустив, що для бізнесу у найменш розвинених галузях чи в найбільш депресивних регіонах доцільно запровадити податкові канікули. Такий крок привабить численних інвесторів, які, зі свого боку, забезпечать українців роботою.

«Натомість Україну підсаджують на кредити МВФ, ніби наркоманів на голку. Борги, які накопичила влада, повертатимуть ще декілька поколінь», – зауважив Олександр Шевченко.

Леся, 31.10.2018 09:35



Вибір редакції

Найпопулярніші новини