Влада хоче сфальсифікувати результати президентських виборів за рахунок голосів жителів окупованих територій - нардеп

Влада має намір сфальсифікувати результати майбутніх президентських виборів під прикриттям голосів жителів окупованих територій, про це заявив нардеп від Прикарпаття Олександр Шевченко, пише сайт партії Укроп.

Парламентар нагадав, що на початку вересня попередній склад ЦВК дозволив мешканцям окупованих територій безперешкодно брати участь у виборах президента. При цьому передбачена спрощена процедура голосування, яка не вимагає від таких виборців навіть довідки переселенця.

«Таким чином влада, ймовірно, хоче сама проголосувати за жителів ОРДЛО. А таких людей – мільйони. Безумовно, я боротимусь, і влада не отримає шансу використати такі брудні схеми, образно кажучи, сучасного транзитного сервера», – наголосив Олександр Шевченко.

За його словами, влада хоче максимально обдурити людей та отримати результати виборів за власним бажанням, а не за волевиявленням українців.

«Фальсифікація – це найгірше, що може бути. Якщо ми не забезпечимо чесні вибори, то фактично дамо можливість тим нахабним і цинічним ділкам красти наше майбутнє», – зауважив нардеп.

При цьому він зазначив, що влада витрачає мільярди на власну рекламу, однак уперто не знаходить грошей на впровадження сучасних технологій ідентифікації виборців.

Леся, 10.10.2018 12:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини