Руслана Коцабу порівняли із російським пропагандистом Філліпсом

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Руслан Коцаба нині перебуває в стані загнаного звіра. В той же час, він ладен піти на все, щоб цькування його продовжувалося – в цьому бачить власний порятунок. Його вчинки в певній мірі нагадують (чи доповнюють) провокації англійського журналіста Грема Філліпса, котрий проявив себе ревним українофобом. Нині Філліпсу перебування на Україні заборонене – тому на проросійських ЗМІ активізуються особи на кшталт Коцаби.

Коцаба слугує наочним прикладом деградації націонал-патріота, котрий за якихось 5 років змінив політичну орієнтацію «на 180 градусів».

В іншій державі подібна людина була би давно ізольована від суспільства – до Коцаби українське правосуддя досить милостиве. Не виключно, що його діяльність вигідна владі, яка устами таких осіб намагається реабілітувати себе, закидаючи електорату потрібні гасла. Як, наприклад, по вибуху на складах в Ічні – «мовляв, хай боєприпаси утилізуються в такий спосіб, не вбиваючи людей». Саме такі слова пролунали з вуст Руслана Коцаби на проросійських ЗМІ».

Леся, 18.10.2018 15:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини