Тягнибок несподівано став баластом – Андрійович про висунення Кошулинського в президенти

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Відмову діючого очільника ВО «Свобода» Олега Тягнибок від участі в майбутніх президентських виборах можна вважати прогнозованою по кількох причинах. Перше, це те, що в документах Манафорта, які розглядаються судом США «виплила» роль цієї партії в роботі на користь інтересів Партії регіонів за правління Віктора Януковича. Відмовки Олега Тягнибока не є переконливими для електорату – їм навіть не всі «свободівці» вірять.

Друге – в самій ВО «Свобода» намітилися тенденції до корегування політичного курсу. Партія прагне за будь-яку ціну цього разу пройти в парламент. Тягнибок несподівано став баластом, який гальмує цей рух. Руслан Кошулинський більш поміркований та користується певним авторитетом.

Щодо його шансів перемогти у виборах судити важко. У разі висунення в ролі «єдиного кандидата» від націоналістичних сил, Кошулинський може набрати 200-400 тисяч голосів виборців – все залежить від формату блоку тих «національних сил». Та впевнено можна судити, що він «відстригає» непоганий куш голосів у Юлії Тимошенко. Можливо саме це і є головною метою ротації Тягнибока на Кошулинського».

Леся, 18.10.2018 08:36



Вибір редакції

Найпопулярніші новини