Голова Переріслянської ОТГ покинув межі України – Андрійович

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Надвірнянський район облетіла звістка – голова Переріслянської ОТГ В. Мельник несподівано покинув межі України. Причин таким діям може слугувати декілька. Перш за все, такий вчинок пов’язують з ситуацією з фірмою ПБС. В. Мельник раніше працював на керівних посадах на ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття» та приймав певну участь в будівництві асфальтового заводу на території цього підприємства. Як відомо, жителі Івано-Франківська категорично виступили проти спорудження цього заводу на території аеропорту – по причині екологічного забруднення довкілля. Завод був демонтований там та змонтований саме на території ВАТ «Нафтохімік Прикарпаття».

Друге. В. Мельник, як досвідчений менеджер, усвідомив те, що Переріслянська ОТГ не спроможна до існування. Відомо, що нині їй, за рахунок ресурсів відділу освіти Надвірнянської РДА, виділено кредитування на забезпечення закладів освіти. Зрозуміло, що в планування бюджету ОТГ на 2019 рік сума цих коштів буде вилучена – як мінімум, доведеться закривати одну із шкіл чи дошкільних закладів.

Третє. В заступники голови ОТГ влада нагилила своїх «наглядачів». З поваги до них буде сказано, то колишні правоохоронці (нині пенсіонери МВС) В. Непеляк та В. Гринчак представляли собою досить консервативну ланку адміністративного управління в новоствореній Переріслянській ОТГ».

Леся, 04.10.2018 14:03



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини