Розвідка боєм – Андрійович про рекламу Мураєва на Західній Україні

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Поява реклами політичної сили Мураєва «Наші» є передбачуваною. Попередньо лідер новоутвореної політичної партії «засвітився» на телеканалах. Практично, нині по масштабах початку виборчої кампанії, «Наші» Мураєва можуть конкурувати з «Батьківщиною» Тимошенко.

Мураєв явно може для «засвітки» податися і в кандидати на президентську посаду. Загалом, Мураєв – це ново запущена шестерня потужного пресінгу політичного піару, який намагаються влити в містки українців. Попередній проект дуету-«дуелі» Порошенко-Медведчук не сприйнявся електоратом – карма Порошенка явно домінує над минулим Медведчука.

Проекти Опоблок та «За життя» теж вже приїлися виборцям – тому політтехнологи вирішили помозолити очі жителям Західної України новим політичним брендом, випробувати, так би мовити, розвідкою, позиції «Свободи».

До речі, попередньо, телеканал «ЗІК» транслював досить потужне інтерв’ю саме з Мураєвим. Мураєв не міг одноосібно прийняти рішення про своє одиночне політичне плавання – особливо перед грядущими виборами 2019 року. Явно, його відкол схвалено – як Банковою так і Кремлем. Політичний бренд «наші» явно задуманий з наміром відтягування «наших» голосів. В першу чергу – голосів за Юлію Тимошенко; частково голосів «Опоблоку» та «Укропу».

По ідеї задуму, всі ці «відібрані голоси», мають збалансувати рейтинг Петра Порошенка. Щодо майбутнього Мураєва – вірогідно, йому за ризик, обіцяно місце в парламенті майбутнього скликання».

Леся, 03.10.2018 11:05



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини