Учасники бойових дій виступили проти реклами Мураєва у Калуші

Учасники ГО «Об’єднання учасників бойових дій АТО Калущини» виступили проти розміщення реклами народного депутата, лідера партії «Наші» Євгенія Мураєва у Калуші. За їх словами, розміщення реклами політика – це прояв сепаратизму.

Із цього приводу учасники громадської організації звернулися до міського голови Калуша Ігоря Матвійчука.

«Ми вважаємо, що діяльність таких політичних осіб, як Євген Мураєв, їхніх кишенькових ЗМІ та всіх інших фізичних осіб та організацій різних форм власності, котрі допомагають їм в здійсненні рекламної кампанії (зокрема на території нашого міста), є знущанням над пам’яттю всіх загиблих за волю, незалежність та територіальну цілісність нашої Держави. Їхні дії становлять серйозну загрозу державному суверенітету та інтересам України», - говориться у зверненні учасників АТО до міського голови.

Вони закликають негайно вжити заходів по демонтажу із усіх білбордів зображення Євгена Мураєва котрі нещодавно з’явилися на теренах м. Калуш. Зробити все можливе, щоб подібна провокативна реклама з одіозними антиукраїнськими політиками не поширювалась у друкованих інформаційних виданнях, та на рекламних площах нашого міста.

«Провести профілактичну бесіду з фізичними особами та представниками різних компаній котрі були задіяні до процесу виготовлення та розміщення даної агітаційної продукції», - сказано у зверненні.

У разі ігнорування звернення члени ГО залишили за собою право діяти в умовах крайньої необхідності щодо захисту своєї Батьківщини всіма можливими способами. 

Леся, 03.10.2018 09:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини