Чергова провокація. У «Русі нових сил» заявили, що партія не приймала рішення щодо висунення Дерев’янка у президенти

Рішення про висування в президенти нардепа від Прикарпаття Юрія Дерев’янка від «Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі» не приймалось та не прийнято, про сказано в повідомленні «Руху нових сил Вінниччина» у Фейсбуці.

У повідомленні сказано, що 31 липня відбулась Вінницька обласна конференція політичної партії «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі». Серед інших, було розглянуто питання «Про проведення внутрішньопартійного праймеріз у форматі відкритих конференцій» та прийнято рішення «Провести внутрішньопартійний праймеріз у форматі відкритої конференції ВИКЛЮЧНО ПІСЛЯ поширення у Засобах Масової Інформації, інформаційних ресурсах ПП «Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі» правил проведення праймеріз та за наявності двох і більше кандидатів».

Слід нагадати, що 9-го липня 2018 року, за участю лідера Михайла Саакашвілі було прийнято рішення Політичною Радою Партії «Провести до 18 серпня 2018 року внутрішньопартійний праймеріз у форматі відкритих конференцій обласних організацій партії».

«Як вбачається із наведеного, питання щодо підтримки Юрія Дерев’янка як кандидата в Президенти від РНС є передчасним, оскільки не відповідає прийнятим рішенням керівних та дорадчого органів Партії, а також є таким, що не віднесене до компетенціі та повноважень конференцій обласного рівня», - сказано у повідомленні.

«Поширення інформації про набір «у команду Юрія Дерев’янка з використанням символіки «Руху Нових Сил Михайла Саакашвілі» та зображенням Лідера, слід сприймати не інакше як чергову провокацію, на які вже навчились належно реагувати», - сказано у повідомленні.

В той же час, Михайло Саакашвілі вважає, що гідного кандидата серед уже відомих, немає. Про це він особисто заявив у своєму відеозвернені від 25-го липня, 2018 року, цитуємо:

«Лідерів не можна призначити. Лідери народжуються через боротьбу за інтереси людей, а не через розміщення їх осіб на білбордах. Тому особисто я не бачу сенсу в підтримці окремих кандидатів на майбутніх президентських виборах. Це моя особиста думка, і звичайно, кожен приймає рішення сам за себе. Я пропоную вам всім, включно з дуже досвідченими активістами РНС, разом працювати над об'єднанням за зміну всієї політсистеми» - повідомив Саакашвілі у відеозверненні.

Леся, 07.08.2018 13:47



Вибір редакції

Найпопулярніші новини