Адміністрування зовнішніми силами без участі України – план повернення Донбасу від Дерев’янка

Новий президент має ініціювати підписання за участі учасників Будапештського меморандуму та країн, які ввели санкції проти РФ, фінансового плану щодо відновлення окупованих територій. Про це заявив народний депутат від Прикарпаття, який заявив про намір брати участь у президентських виборах, Юрій Дерев’янко.

«США та країни ЄС сьогодні несуть величезні збитки через санкції проти Російської Федерації, тому вони будуть зацікавлені в створенні такої адміністрації», - відзначив нардеп.

За планом політика, адміністрація матиме три структурних підрозділи: цивільна, військова та поліцейська. Цивільна - здійснюватиме управління міжнародними та місцевими фінансами на певний перехідний період та забезпечуватиме життєдіяльність цих територій. Військова - міжнародна місія під егідою ООН, яка забезпечуватиме контроль над зовнішнім кордоном між Україною і агресором, а також утримання лінії зіткнення. Поліцейська адміністрація відповідатиме за безпеку і правопорядок на окупованих територіях.

«Агресор не буде вести воєнні дії проти союзу країн, більшість з яких є членами НАТО. Адміністрування має здійснюватися зовнішніми силами, без участі України та Росії протягом перехідного періоду 3-5 років. Потім можна буде провести вибори на цих територіях і вони повернуться до України», - відзначив нардеп.

Леся, 18.07.2018 08:44



Вибір редакції

Найпопулярніші новини