«Рух нових сил» Прикарпаття підтримав кандидатуру нардепа Дерев’янка на посаду президента

Івано-Франківська обласна організація партії «Рух нових сил» підтримала кандидатуру нардепа Юрія Дерев'янка на посаду президента. За це делегати з усіх  районів Івано-Франківщини проголосували на внутрішньопартійному праймеріз  під час позачергової відкритої конференції  обласної організації, повідомляє прес-служба партії.

Делегати від районних організацій партії одноголосно підтримали кандидатуру Юрія Дерев’янка на пост президента України. Свою підтримку висловили і депутати Івано-Франківської облради.

«Це політик нового мислення, нового зразка, який має абсолютно відмінну від інших програму виходу України на рівень процвітання. Дерев’янко надзвичайно дієвий, активний та ефективний депутат. Він представляє Прикарпаття вже другу каденцію у Верховній раді, представляв Надвірнянщину в Івано-Франківській облраді.  Він завжди займає принципову позицію у захисті гірських населених пунктів, освітян, медиків. Конкретними діями демонструє, що знаходиться на боці своїх виборців і готовий відстоювати їхні інтереси», - говорить депутат Надвірнянської райради від партії «Рух нових сил», координатор Івано-Франківської обласної організації   Тетяна Пришляк.

Леся, 16.07.2018 09:49



Вибір редакції

Найпопулярніші новини