Якщо не пан, то пропав. Медики в першу чергу надавали допомогу учаснику ДТП зі статусом –Андрійович

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«4 червня 2018 року мало місце чергове ДТП в селі Пасічна Надвірнянського району. Цього разу його учасниками стали авто, за кермом одного з яких був керівник кар’єру «Нерудник» (входить в структуру Івано-Франківського цементно-шиферного комбінату) та, з іншого боку, один з місцевих жителів.

Цього разу обійшлося без летальних наслідків, обидва учасники отримали травми близькі до середнього ступеня важкості. Причини залишаємо встановлювати слідчим органам.

Та дивує відношення до статусу потерпілих. Вся увага була прикута до «начальника». На місце події в момент збіглися його підлеглі, оскілки аварія сталася неподалік підприємства - над своїм «шефом» вони мало опахалом не відганяли мух. Тоді як інший потерпілий тихо стогнав у своєму авто неподалік – йому навіть води подати було нікому.

Медики, котрі прибули на місце події, теж першочергову увагу приділили «начальнику» - лише обурення селян змусило їх почати надавати медичну допомогу й другому учаснику ДТП. Виходить, нині як колись «якщо не пан – то пропав».

Леся, 05.06.2018 15:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини