Слід очікувати нанесення потужного удару у відповідь – журналіст про справу Бабченка

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Журналіст Аркадій Бабченко живий – це добре! Він нині як той єгипетський бог Осіріс, що «вмирає та воскресає». В значній мірі і нагадує жертовне ягня, якому чудом вдалося вирватися з під ножа жерців. З слів самого Бабченка відомо, що фортуна не раз була до нього милостивою – цього разу теж.

Оперативні заходи здійснено непогано, на «приманку», роль якої виконував Бабченко, таки «клюнула» якась рибка. В той же час, ворожа агентурна мережа змушена глибше «заритися в намул» - та слід очікувати нанесення потужного удару у відповідь.

Світова політика неоднозначно сприйняла спецоперацію СБУ «по вбивству та воскресінню» російського опозиційного журналіста – має місце незадоволення діями української влади. Це в значній мірі дає підстави Заходу менше довіряти їй.

Щодо відповідності її чинному законодавству України теж мають місце певні невідповідності – якщо не процесуальні порушення. В Україні не є досконалою так звана «програма захисту свідків» - по цій причині вже лунають натяки на шахрайство та свідоме введення в оману».

Леся, 31.05.2018 09:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини