Не варто особливо покладати надії на швидке розкриття вбивства Бабченка – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Чи є підстави вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка називати «ритуальним» ? За свідому історію людства відбулося більше 11 тисяч воєн та військових конфліктів. Нерідко починалися вони із вбивства як впливових особистостей так і груп зовсім невідомих людей. Прикладами недалекої історії може слугувати «постріл Гавриїла Принципа», яким було розпочато 1-шу світову війну та ініціації провокація на німецькій радіостанції в Гляйвіці, яка стала причиною нападу Німеччини , на Польщу.

Вбивство Бабченка нині «на руку» не так Кремлю як Банковій. На Путіну нині стільки «реп’яхів», «що одним більше чи менше» особливої ролі не грає. Та воно в значній мірі розв’язує руки політикам, як російським так і українським, щодо розкрути зустрічних піар-кампаній. Те, що сталося вона напередодні засідання Ради безпеки ООН, додає певної інтриги.

Не варто особливо покладати надії на його швидке розкриття. Версії , зрозуміло будуть озвучені – щодо «замовників», то питання залишиться розпливчастим. Громадськості залишиться «залишитися» при власних версіях».

Леся, 30.05.2018 11:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини