Дії, які нанесли шкоду авторитету. Люстрований смітником екс-чиновник дав свідчення в суді

Колишній голова обласного управління юстиції Василь Кавацюк дав свідчення у суді із приводу того, як активісти в 2015 році кинули його у сміттєвий бак.

Кавацюк розповів, що до нього в кабінет прийшли активісти разом із Василем Абрамівим. Вони витягнули його на вулицю і там кинули у сміттєвий контейнер. Активісти постійно вимагали, аби чиновник написав заяву на звільнення, проте він відмовлявся.

Кавацюк розповідає, що його носили у смітнику містом, обливали його зеленкою, кидали у нього яйця, штовхали і обзивали нецензурними словами.

У результаті, каже Кавацюк, він навіть змушений був пройти лікування у лікарні, адже отримав закриту черепно-мозкову травму. Також колишній чиновник заявляє, що активісти нанесли шкоду його авторитету, тому він вимагає компенсацію у розмірі 100 тис. гривень.

Нагадаємо, 9 квітня 2015 року активісти кинули у смітник Василя Кавацюка. До нього активісти мали претензії, оскільки саме він зареєстрував осередок партії «Опозиційний блок» на теренах краю.

Окрім того, у «Правому секторі» звинувачували Кавацюка у корупції.

У 2016 році генпрокурор Юрій Луценко відзначив, що у діях активістів «Правого сектору» не було криміналу, максимум – адміністративне порушення. Окрім того, генпрокурор додав, що не засуджує вчинок активістів.

Активістам пропонували визнати себе винними і сплатити штраф у сумі 850 гривень

Кавацюк вимагає від активістів виплатити йому 100 тис. гривень моральної шкоди.

Леся, 18.04.2018 18:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини