Басараб нічим не кращий за Коцабу, бо причетний до підриву обороноздатності України – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Чим Сергій Басараб кращий за Руслана Коцабу.

На перший погляд видається, що ці дві неординарні особистості такі різні між собою – в той же час між ними просліджується певна схожість дій та вчинків. Коцаба відкрито працює на Росію, тоді як Басараб спричинився до підриву обороноздатності України. Та влада по різному ставиться до кожного з них.

Руслан Коцаба, дійсно вчинив ганебний вчинок. Та після заклику до бойкоту нової хвилі мобілізації в Україні під час війни на Донбасі та інтерв'ю з цього приводу російським ЗМІ, він поніс справедливе покарання - був ув'язнений українською владою в рамках запобіжного заходу за підозрою у державній зраді та перешкоджанні діяльності ЗСУ. Мали місце суди, котрі тривають й по нині.

Сергій Басараб ж, займаючи посаду заступника голови Івано-Франківської ОДА, «засвітився» в корупційних діях щодо багатомільйонних розтрат бюджетних коштів, передбачених для фортифікаційних споруд в АТО. Та влада, заміст того, щоб по всій суворості закону покарати казнокрада, робить все, що відвести від нього фокус громадської уваги. Банально «ховає» його в обласній раді – для того, щоб звільнити місце заступника О. Сича для С. Басараба, попередньо «усувають» занадто безкомпромісну О. Галабалу».

Леся, 18.04.2018 09:14



Вибір редакції

Найпопулярніші новини