Медведчук може претендувати на посаду віце-спікера, якщо піде на парламентські вибори – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Український політикум нині нагадує російський сувенір «матрьошку». Влада почергово витягує то один то інший варіант, який найбільш підходить до ситуації. Видворили з України Міхо Саакашвілі – посадили за Рубана та Савченко. То «викидають» на показ по телевізійних каналах великого «політтехнолога» перекинчика Тараса Чорновола…

Заява Віктора Медведчука про власну участь в парламентських виборах в Україні з тієї ж серії. Саме його можна вважати виконувачем головної ролі в багатосерійній «мильній опері», яку розігрує нині адміністрація президента. Річ в тому, що всі попередні «актори» (та ж таки Надія Савченко) виконували ролі другого плану.

Попередні прогнози дають підстави судити про те, що об’єднання «Українського вибору» з «Опозиційним блоком» чи блоком «За життя» дає можливість Віктору Медведчуку потрапити до Верховної Ради в якості депутата. Враховуючи те, що прослідковується російське втручання у президентські вибори в США та в референдум у Великобританії – слід очікувати подібного і в Україні.

Результатом «маніпуляцій» з голосами виборців, Медведчук може претендувати на посаду віце-спікера Верховної Ради. Щоб втримати в руках «штурвал правління» - Петро Порошенко змушений піти на прийняття на борт такий небезпечний «політичний баласт».

Нагадаємо, лідер «Українського вибору», кум російського президента Володимира Путіна Віктор Медведчук заявив, що очевидно, прийматиме участь у парламентських виборах. За його словами, можливо йтиме до Верховної Ради у списках партії «Опозиційний блок» або «За життя».

Леся, 02.04.2018 09:41



Вибір редакції

Найпопулярніші новини