Світова спільнота нині намагається вгамувати російську владу – журналіст про висилку послів РФ

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Чи може наважитися Міністр закордонних справ України Павло Клмікін «вислати російських дипломатів», коли тесть його російський генерал Юрій Михайленко є дійсним кавалером нагороди «За возвращение Крыма» Росії в 2014 році? До речі, теперішня (з 2015 року ?!), дружина міністра Марія Михайленко нині замісник керівника Головного департаменту зовнішньої політики та європейської інтеграції та керівник департаменту зовнішньої політики Адміністрації Президента України. Президент та Верховна Рада мають прийняти радикальні кроки стосовно його дій на цій важливій посаді – лише після цього можна очікувати змін в зовнішній політиці України. Де гарантії, що все це не слугує прикриттям для «гнізда російських шпигунів» у вищих ешелонах влади?

Використання зброї масового враження Росією на території Великобританії можна асоціювати з багатьма історичними подіями минулого. Від «сараєвського вбивства» Гавриїлом Принципом наслідника айстро-угорського престолу до пострілу агента КГБ Сташинського синильною кислотою в обличчя Степана Бандери.

Світова спільнота нині намагається вгамувати російську владу – в світі явно «запахло порохом» з душком «ядерного попелу». Та чи вдасться це зробити дипломатичним шляхом – питання досить риторичне».

За даними американських ЗМІ у понеділок 20 країн ЄС можуть оголосити про висилку російських дипломатів.

Леся, 24.03.2018 11:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини