Просто прогулювалися лісом – речник «Національних дружин» про конфлікт у Микуличині

Представники «Національних дружин» у Микуличині просто прогулювалися лісом разом із екологами, про це повідомив речник організації Ігор Вдовін, пише Громадське радіо.

«Ми знаходились у лісі. Гуляли лісом. Не можна гуляти по лісу?» - говорить Вдовін.

Також він не розуміє, чому не можна мати при собі зброю, якщо вона – легальна.

«А у людини не може бути зброї? Вона зареєстрована. Людина виїхала в іншу область. Не мала права залишати її там. З гумовими набоями рушниця. Гладкоствол з гумовими набоями», - розповів речник «Національних дружин».

Працівники поліції знайшли в автівках активістів 2 одиниці нарізної зброї, 4 одиниці гладкоствольної та один травматичний пістолет. У групи був дозвіл на зброю, проте поліція все одно вилучила її через «незаконне поводження» з нею.

Нагадаємо, депутат Андрій Марійчин повідомив про те, що у Микуличин приїхали із Харкова і інших міст України «Національні дружини», начебто захищати Карпати від незаконної вирубки лісів. За його словами, активісти мали при собі незареєстровану зброю.

У «Національних дружинах» заявили, що у Микуличині зіткнулися із «зміїним кублом» і лісовою мафією, яка одразу повстала проти активістів.

Разом з тим, місцеві ветерани АТО стали на захист громади і виступили проти «Націоанльних дружин». Ті в свою чергу заявили, що «лісова мафія» купила як простих мешканців, так і ветеранів АТО.


Леся, 21.02.2018 09:29



Вибір редакції

Найпопулярніші новини