Ситуація із «Національними дружинами» одразу почала виходити з-під контролю – журналіст

Журналіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Народні дружини нині це щось середнє між упівцями - «ямниками», опришками Довбуша та повстанцями Кармелюка. Не виключно, що й і колорит батька-Махна присутній. Все залежить від того, хто ватаг!

Україна нині повертається в часи феодалізму. Мало не кожен депутат Верховної Ради, якщо не вважає себе удільним князьком, то являється вірним васалом свого боса-сюзерена. Така владна феодальна вертикаль просліджується повсемісно – від стольного града Києва до останнього провінційного райцентру.

Сучасні українська олігархи панічно бояться народного гніву. Якщо глянути на маєток «партнера Порошенка» власника «Нашої ряби» Ю. Косюка – наяву видно його ідеальне фортифікаційне пристосування до тривалої оборони. Подібне можна побачити і в маєтках інших можновладців – бетонні стіни, 5-и метрові огорожі, десятки охоронців тощо.

Не виключно, що А. Аваков ініціював створення народних дружин з благими намірами. Та ситуація одразу почала виходити з під контролю. Нині нарядитися в уніформу із шевроном «народні дружини» може кожен бажаючий. Зброї «на руках» більш чим доволі – організувати таку «дружину» нині може кожен війт».

Нагадаємо в Микуличині правоохоронці затримали представників «Національних дружин», які приїхали охороняти Карпати.


Леся, 17.02.2018 10:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини