Заява президента керівництву ФСБ викликає сумніви і нагадує лист Саакашвілі до Порошенка – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Чи може бути президент Петро Порошенко агентом російського ФСБ на псевдо «Лоліта»? В будь-якій цивілізованій країні будь-яка інформація, яка стосується репутації осіб з вищого керівництва, підлягає детальній перевірці на достовірність. В таких випадках створюються слідчі комісії, які наділяються надзвичайними повноваженнями.

Папір з текстом «заявления руководству ФСБ», написаний в 2007 р. ,ніби Петром Порошенком, по низці критеріїв, викликає сумніви. В якісь мірі нагадує лист М. Саакашвілі тому П. Порошенку в грудні 2017 р.

На нині існує достатньо підтверджень, що він, під тиском певних економічних, етнічних та родинних чинників, може виконувати роль «агента впливу» на ситуацію в Україні. Та прояв дії «тиску» на нього може бути не лише зі сторони Росії – зацікавленість в розробці такого цінного агента можуть проявляти й розвідки інших країн. Як з кола союзників України так і її неприятелів.

На жаль, очікувати адекватної реакції зі сторони СБУ та Генпрокуратури видається мало слушним. Пропрезидентська більшість у Верховній Раді навряд чи проголосує за неупереджене «розслідування справи шпигуна «Лоліти».

У випадку, якщо би така ініціатива мала би місце, по реакції, як окремих депутатів, так і політичних сил, можна було би судити про те, яка справжня природа викиду компромату на Порошенка – тобто, «звідкіля ноги ростуть…».

Нагадаємо, телеканал «Руставі» опублікував копії документів 2007 року, коли Петро Порошенко будучи нардепом не зміг в’їхати на територію Росії. Тоді начебто він написав, що ніколи не виступав проти Росії, не підтримував політику тодішнього президента Віктора Ющенка, створив Партію регіонів, та їздив до сватів у Санкт-Петербург.

Адміністрація Президента назвала документи грубою підробкою, вказавши на те, що старший син президента одружився у 2013 році, тому Порошенко у 2007 році не міг їздити у Росію до сватів.

 

Леся, 15.01.2018 10:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини