Івано-Франківськ явно почав вислизати з-під політичного впливу «Свободи» - активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович для «Малакави»:

«Івано-Франківськ явно почав вислизати з під політичного впливу «Свободи». Потужному, до недавніх пір, бастіону нині заледве вдається вистоювати перед навалою критики, якій піддаються дії тих «свободівців», котрі нині обусоблюють собою владу в місті та області. Керівництво партії, рано чи пізно, це змушене буде усвідомити та вдатися до кардинальних дій на «вирівнювання ситуації». Подібне вже мало місце, коли «свободівець» Василь Скрипничук змушений був «зійти», уступивши місце на «політичному олімпі» місце Олександру Сичу.

Та нині Сич не в змозі «контролювати» ситуацію. Якщо Скрипничуку громадськість готова була пробачати його своєрідну фривольність – то до теперішнього «свободівського» очільника обласної ради такого послаблення не вбачається. Все частіше він, Руслан Марцинків та інші «свободівці» стають героями різного роду журналістських розслідувань, які зривають з них харизму непримиренних борців з корупцією. Громадськості поступово відкриваються очі на те, що провладні «свободівцІ» по природі тяги до особистого збагачення не особливо відрізняються від інших можновладців.

Заміщення цієї доктрини на боротьбу з «московським патріархатом» та ініціюванням «заборони пропаганди гомосексуалізму в Україні» не видається вдалим задумом».

Леся, 14.01.2018 12:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини