Лише громадський резонанс змусив поліцію порушити справу за статтею «умисне вбивство» у справі Ноздровської - нардеп

Українці  не вірять, що державна машина адекватно спрацює, розслідуючи вбивство право захисниці Ірини Ноздровської, вважає нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

«Люди сумніваються, що правоохоронці проведуть чесне та неупереджене розслідування, а винні отримають законне покарання. Це ми і бачили з перших хвилин: поліція вустами Іллі Ківи намагалася нав’язати основною версією - «самогубство». Лише громадський резонанс змусив поліцію порушити справу за статтею «умисне вбивство».

Уявіть собі, аби ця справа не набула громадського резонансу. Чи поліція взагалі провадила б слідство, зважаючи на те, що в замовниках вбивства може виявитися родина судді Дмитра Россошанського? Саме завдяки зусиллям Ірини племінник цього судді отримав покарання - 7 років в’язниці за вину в смертельному ДТП, у якому загинула сестра Ірини Ноздровської. Ірина неодноразово повідомляла поліцію, що їй погрожують. Але правоохоронці не вжили жодних дій, щоб захистити її життя», - вважає нардеп.

На його думку, «так звана «реформа поліції», про успіх якої рапортує Арсен Аваков та його посіпаки, не перетворила поліцію з каральної структури в нормальний правоохоронний орган.

«Поліція продовжує використовуватися для зведення рахунків з політичними конкурентами та обслуговування інтересів кримінальних кланів. На жаль. Влада вже розписалася у своєму безсиллі встановлювати винних та замовників резонансних вбивств Павла Шеремета, Аміни Окуєвої, Олександра Хараберюша, Максима Шаповала та багатьох інших», - вважає нардеп.

За його словами, треба провести реальну реформу правоохоронної системи, яка зможе забезпечити реальну безпеку кожному громадянину. 

Леся, 03.01.2018 12:43



Вибір редакції

Найпопулярніші новини