«Любі друзі Порошенка» мають план по нівелюванню антикорупційної боротьби в країні - нардеп

Верховна Рада відкликала законопроект про Антикорупційний суд, що дає можливість президенту  Петру Порошенку внести свій. Це розблокувало процес створення Антикорупційного суду.

«У мене питання, чому президентська фракція кілька разів провалювала голосування про відкликання законопроекту, а от саме сьогодні вирішили таки дати голоси? Це питання та відповідь про «незалежність» парламенту від волі президента», - написав у Фейсбуці нардеп від Прикарпаття Юрій Дерев’янко.

За його словами, від внутрішнім тиском громадськості та під тиском міжнародних партнерів сьогодні президент зробив крок в створенні Антикорупційного суду, що дозволить завершити антикорупційну вертикаль в країні.

«У мене немає ілюзій, що "любі друзі" Порошенка здалися і чекатимуть справедливих рішень антикорпційного суду на свої злочинні схеми. Вони мають план по нівелюванню антикорупційної боротьби в країні. Зараз у них на меті - пустити пил в очі західним партнерам та українським громадянам. І тому це вимушений антикорпційний реверанс влади», - вважає нардеп.

Леся, 21.12.2017 12:38



Вибір редакції

Найпопулярніші новини