Марцінків має визнати свою провину – активіст про ситуацію із травмуванням дівчини на відкритті головної ялинки

Громадський активіст Михайло Андрійович про ситуацію із травмуванням дівчини на відкритті головної ялинки Івано-Франківська для «Малакави»:

«Міський голова Руслан Марцінків має визнати власну провину! А не перекладати її на підлеглих.

Не переслідую наміру розхитувати крісло під «свободівцем» Русланом Марцінківим – та цей добродій надто високо вознісся в ілюзіях щодо безпомилковості власної персони. Випадок травмування людини, що мав місце при відкритті ялинки в Івано-Франківську вкотре слугує доказом його провладного популізму та відірваності від реалій.

Для чого було встановлювати заборони «на використання піротехніки» - коли виходить так, що саме міські чиновники й чинять порушення. Невже, при складанні сценарію свята, не могли колегіально узгодити такі деталі.

Адже саме на міського голову, в першу чергу, покладається відповідальність за контроль розпоряджень міської влади, більшість яких затверджуються його підписом».

Нагадаємо, 19 грудня, під час відкриття головної ялинки Івано-Франківська частина святкового феєрверку полетіла у натовп і влучила у 17-річну дівчину, її госпіталізували. Чиновники при цьому стверджують, що всі заходити безпеки були дотримані.

За словами представника студентів Фараджева, у дівчини забій м'яких тканин, крововилив у мозку та струс.

Студенти не розуміють, чому під час такого свята не чергували медики.

Міський голова Руслан Марцінків повідомив про те, що зараз здоров’ю дівчини нічого не загрожує, місто оплатить її лікування. Окрім того, він додав, що двоє чиновників отримали догани.

Студенти заявили, що міський голова збрехав, розповідаючи про стан здоров'я студентки. Вони кажуть, що дівчина досі в реанімації. Окрім того, вони вимагають від Марцінківа негайно звільнити двох вископосадовців.



Леся, 22.12.2017 12:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини