Активіст про затримання Єжова: Початок масштабної кампанії очищення влади

Затримання Службою безпеки України високопосадовця секретаріату Кабінету міністрів України Станіслава Єжова, який діяв в інтересах російських спецслужб, можна кваліфікувати не лише як показову контррозвідувальну операцію, про це у коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Михайло Андрійович.

«Такий безпрецедентний крок вказує на початок масштабної кампанії очищення вищих ешелонів влади від осіб, котрі можуть потенційно перебувати в групі «впливу» Росії. Нині одним з головних критеріїв їх визначення слугує наявність близьких родичів з російським громадянством. Як відомо, в такому статусі нині перебуває чи не кожен другий чиновник - починаючи від міністра закордонних справ Павла Клімкіна. Спазмами ворожої розвідувальної діяльності нині наскрізь пронизані і структури збройних сил України, правоохоронні органи та стратегічні оборонні підприємства», - відзначив Андрійович.

Нагадаємо, у СБУ повідомили про затримання чиновника секретаріату Кабміну, який був завербований російськими спецслужбами під час довготривалого відрядження за кордоном.

Очевидно, Єжов є першим затриманим російським шпигуном, який працював на такому високому рівні.

Леся, 22.12.2017 09:04



Вибір редакції

Найпопулярніші новини