Студенти вимагають негайно звільнити двох чиновників у зв’язку із травмуванням дівчини на відкритті ялинки

Студенти Івано-Франківська у зв’язку із тим, що міський голова Руслан Марцінків не відповідає на їх питання та бреше про стан потерпілої під час відкриття головної ялинки дівчини, висунули нові вимоги. Про це у Фейсбуці написав  Тимур Фараджев від імені спільноти ПНУ life.

Тепер студенти вимагають негайного звільнення начальника управління із питань надзвичайних ситуацій Ігоря Влізло та пригнути його до кримінальної відповідальності за некомпетентність. Також студенти вимагають звільнити начальника управління охорони здоров’я Марію Бойко за те, що під час міського заходу були відсутні швидкі та медики.

Якщо суд доведе, що розпорядження міського голови від 22 грудня 2015 року про заборону феєрверків чинне, то звільнити з посади заступника міського голови Богдана Білика за те, що він не проконтролював, аби розпорядження міського голови були виконані.

У разі, якщо вимоги не будуть виконані, а міський голова не відповість студентам, то вони обіцяють прийти до нього додому.

Нагадаємо, 19 грудня, під час відкриття головної ялинки Івано-Франківська частина святкового феєрверку полетіла у натовп і влучила у 17-річну дівчину, її госпіталізували. Чиновники при цьому стверджують, що всі заходити безпеки були дотримані.

За словами представника студентів Фараджева, у дівчини забій м'яких тканин, крововилив у мозку та струс.

Студенти не розуміють, чому під час такого свята не чергували медики.

Міський голова Руслан Марцінків повідомив про те, що зараз здоров’ю дівчини нічого не загрожує, місто оплатить її лікування. Окрім того, він додав, що двоє чиновників отримали догани.

Леся, 22.12.2017 07:31



Вибір редакції

Найпопулярніші новини