Пристрасті у розпалі. Вибори у Делятинській ОТГ перейшли в завершальну фазу – активіст

Громадський активіст Михайло Андрійович про вибори у Делятинській ОТГ для «Малакави»:

«Вибори в Делятинській ОТГ нині перейшли в завершальну фазу. Якщо раніше процес перетікав в більшій мірі спокійно, то нині пристрасті розгорілися неабияк.

Більшість кандидатів на посаду голови ОТГ зареєструвалися як «самовисуванці». Про відкриту політичну підтримку можна говорити лише від партії «Укроп» кандидату І. Козловському.

Районні осередки політичних партій не особливо афішують своє ставлення до тих чи інших кандидатів. Більш схоже на те, що їх очільники «розкладають яйця по різних кошиках» - тобто, не відмовляють у підтримці «кільком кандидатам на одне місце». Щоб таким чином, при любому розкладі симпатій виборців, не бути в програші.

Деякі кандидати намагаються власноруч сотворити собі підтримку тої чи іншої політичної сили. Члени місцевого осередку РУХу були вельми здивовані, коли в смт Делятин було встановлено агітаційний намет з символікою РУХу та проводилося розповсюдження агітматеріалів одного з кандидатів на посаду голови Делятинської ОТГ добродія Б. Климюка. Обман був швидко розкритий, псевдо-«рухівцям» довелося припинити роботу та ретируватися.

Незрозуміла позиція місцевих осередків ВО «Батьківщина». Має місце інформація, що якась частина членів підтримує діючого голову Делятинської селищної ради П. Якимця. В той же час кілька авторитетних осіб заявили про підтримку кандидата М. Ерстенюка.

Групи підтримки того чи іншого кандидата вдаються до примітивних агітаційних дій, які не рідко переходять в обливання брудом. Доходить до того, що в іпостасі агітаторів виступають особи з явними ознаками психічних захворювань. Відеозаписи їх «откровеній» розповсюджуються в соцмережах…»

Леся, 19.12.2017 10:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини