Спроба штурму «Жовтневого палацу» видається спланованою провокацією – активіст

Спроба штурму «Жовтневого палацу» 17 грудня в більшій мірі видається за попередньо сплановану провокацію на кшталт «побиття студентів», про це в коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Михайло Андрійович.

«Та «жертвою для побиття» мали бути не мітингувальники, а строковики-нацгвардійці, котрі стали на захист діточок... Саме в задумі було те, що їх каменування натовпом під стінами «жовтневого» мало би збурити громадську думку, перехилити її на бік влади», - відзначив активіст.

Нагадаємо, 17 грудня, лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі закликав протестувальників йти до «Жовтневого палацу», щоби там у кількох кімнатах облаштувати штаб. Радник голови МВС Зорян Шкіряк повідомив про те, що у приміщенні палацу знаходяться діти. Тому охороняти палац від протестувальників відправили працівників Національної гвардії.

Між протестувальниками та нацгвардійцями виникли сутички. Саакашвілі закликав своїх прихильників провернутися на Майдан, а потім заявив, що проти активістів була влаштована провокація.


Леся, 18.12.2017 09:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини