Прибічники Саакашвілі пішли на штурм Жовтневого палацу, де проходить дитяче свято

Лідер «Руху нових сил» Михайло Саакашвілі закликав брати штурмом Жовтневий палац, щоби там облаштувати штаб руху. Зараз у приміщенні палацу проходить дитяче новорічне свято.

«Бойовики Саакашвілі, за його закликом, здійснюють спробу силового захоплення Жовтневого палацу на вул. Героїв Небесної Сотні. В цей час там проходить новорічний концерт для дітей!!! У приміщенні перебувають сотні маленьких діток з батьками! Ступінь цинізму і аморальності Саакашвілі зашкалює», - написав у Фейсбуці радник голови МВС Зорян Шкіряк.

За його словами, підрозділи Національної поліції та Нацгвардії оперативно відреагували на протиправні дії провокаторів і не дають змоги нападникам здійснити свої злочинні наміри. Глава Нацполіціі Сергій Князєв дав доручення правоохоронцям, у встановленому Законом порядку, забезпечити недоторканість і захист життя наших дітей та українських громадян.

«За отримані у Януковича криваві гроші, Саакашвілі і його найнята кримінальна бандота, заради рвіння до влади готові на найганебніші провокації, включаючи пролиття крові! Втім, спроба реваншу деструктивних, антидержавних сил - приречена! Їм нічого не вдасться! Українці мудрі і вже добре навчилися відрізняти зерно від шолухи!» - написав Шкіряк.

Леся, 17.12.2017 15:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини