Після появи у суді над Саакашвілі ряду депутатів, слід очікувати зміни політичного формату руху протесту - активіст

Назвавши себе «полоненим», лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі дещо «перегнув палицю», про це в коментарі «Малакаві» повідомив громадський активіст Михайло Андрійович.

«Події, які останні дні розгорталися довкола його особи, варто кваліфікувати як спробу «інтернувати» цього україно-грузинського політика, котрий нині обусоблює собою спротив засиллю влади в Україні. Запустивши репресивний механізм, Порошенко покладав надію на те, що вдасться легко здійснити затримання та обмежити волю Саакашвіл та його контакти з групою підтримки та очолюваним ним опозиційним рухом», - говорить Андрійович.

Проте, каже активіст, та не так сталося, як плекався той підлий задум – президентський «в’язень» вирвався із уготованої йому клітки, що враз вплинуло на «коливання рейтингів» - авторитет Саакашвілі різко зріс.

«Теорія імпічменту нині неабияк наблизилася до своєї матеріальної реалізації у прийняття відповідного законодавства. Зрозуміло, це різко знецінює шкала Порошенка «потягнула» до низу. Саакашвілі на волі. В той же час слід очікувати зміни політичного формату руху протесту. Про це говорить присутність в суді по «справі Саакашвілі» депутатів Верховної Ради .В. Чумака, Н. Новак, В. Купрія, О. Шкрум, Д. Добродомова Як і те, що Юля Тимошенко теж вирішила забути образу, нанесену їй прихильниками Саакашвілі шанси П. Порошенка «здолати 2-й президентський термін». Тому влада намагатиметься добитися реваншу в любий спосіб. Від апеляції, повторного арешту Саакашвілі до «вкиду» компромату та екстрадиції його грузинській стороні. Не варто відкидати й фізичне усунення Міхо – в агонії його неприятелі легко можуть піти й на такий крок! А їх в нього чимало», - говорить Андрійович.

Леся, 12.12.2017 08:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини