Мерінов може бути серйозним конкурентом діючому міському голові на майбутніх виборах - активіст

Нині розпочалося відкрите цькування депутата Івано-Франківської міської ради Віталія Мерінова, про це в коментарі «Малакаві» повідомив громадський активіст Михайло Андрійович.

«Івано-франківські «свободівці» вважають, що молодий «укропівець» вкрай обнаглів – виступивши в супротив маркентильних намірів цього, так званого, крила українських націоналістів. І відбулося це не деінде – а саме в місті Івано-Франківську, яке по праву вважається вотчиною «Свободи», - вважає активіст.

За його словами, те, що міський голова Руслан Марцінків спробував «нагадати» Мерінову про його родича-контрабандиста, можна вважати початком серйозної війни.

«Мерінова можна враховувати як серйозного конкурента діючому міському голові в майбутніх виборах. Майбутнє каденції Марцінківа нині видається не дуже обнадійливим. Він,я к і Олександр Сич, явно почали плутатися у власних діях та, у щедро розданих виборцям у ході виборчої кампанії, обіцянках. Для багатьох франківчан нині виглядає дотепним маніпулювання Марцінківа встановленням «хрестів тверезості» та його боротьба з «розливайками». Пригадують йому те, як сам «купляв» довіру виборців, розливаючи по пластиковим келішкам питво невідомого походження. Подібних «ляпів» є немало», - вважає Михайло Андрійович.

За його словами, війна з «московським патріархатом» позитивів особливих не принесла – тому, слід вважати, що нанесення удару по станіславським гомосексуалістам теж виявиться «холостим».

«Незважаючи на всі негаразди, Руслан Марцінків ще користується довірою у виборців – особливо, у людей похилого віку. Та цього видається явно замало поряд із різко зростаючим авторитетом Віталія Мерінова та його команди «Спільними зусиллями», - відзначив Андрійович.

Нагадаємо, депутат франківської міської ради Віталій Мерінов виступив проти забудови діючого стадіону і організував протест із цього приводу.

Активісти домоглися, щоби питання було зняте із порядку сесії і проведені із цього приводу громадські слухання.

Депутат від «Свободи» Василь Попович назвав активістів «тітушками», вони вимагають від депутата публічного вибачення.


Леся, 16.12.2017 12:40



Вибір редакції

Найпопулярніші новини