Протестом у Білих Ославах могли дискредитувати кандидата від «Укропу» на виборах Делятинської ОТГ - активіст

Група жителів Білих Ослав на знак протесту проти обману зі сторони влади щодо ремонту центральної дороги їхнього села перекрила дорогу на «Буковель».

«Дорога Яблунів-Делятин довший час вважалася важкопроїздною. Та кілька місяців тому мали місце реляції чиновників на предмет того, що до кінця 2017 року будуть проведені першочергові ремонти найбільш розбитих ділянок. Та обіцянкам так і не судилося збутися.
В той же час має місце інформація, що кошти на проведення ремонтних робіт були профінансовані підрядній організації ПБС, яку утотожнюють із "сірим кардиналом" Буковельського курорту  Шевченком»,
- про це у Фейсбуці написав громадський активіст Михайло Андрійович.

Окрім того, він нагадує, що кандидатом на виборах Делятинської ОТГ виступає виходець з Чорних Ослав І. Козловський, котрого вважають ставлеником політичної сили «Укроп».

«В середовищі його прихильників мусується думка, що в такий спосіб опоненти мають намір дискредитувати кандидата-"укропівця", як ймовірного фаворита, симпатій виборців. В той же час, багато розмов мають місце на предмет ймовірного підкупу виборців шляхом одноденного безкоштовного відпочинку на курортному комплексі "Буковель". Загалом, Білі Ослави нині виступають своєрідним анклавом - їх жителі не підтримали об'єднання в ОТГ з центром в смт Делятин. Зрозуміло, що усвідомивши власну помилку, нині "ославляни" намагаються в спосіб проведення акції громадської непокори, виторгувати собі певні преференції на майбутнє», - пише Андрійович.

Леся, 14.12.2017 16:06



Вибір редакції

Найпопулярніші новини