На виборах Делятинської ОТГ планують використати технологію «клонування» - активіст

Результат виборів Делятинської ОТГ показують, що там  «пішов кандидат на кандидата» - притім, досить серйозно, про це в коментарі «Малакаві» сказав громадський активіст Михайло Андрійович.

За його словами, спроба «вибити» Михайла Ерстенюка з виборчої колії не досягла передбачуваної ініціаторами мети – лише злегка «розбурхала» електоральну площину цього кандидата.

«Нині має місце набагато пікантніша ситуація – до виборчого бюлетеня серед кандидатів можуть потрапити два Климюки Богдани Богдановичі. Цей примітивний трюк явно скеровується на «відбір» голосів виборців з «кошика» діючого голови села Заріччя – він, по праву вважається, одним з лідерів виборчого марафону. Зрозуміло, його тезко менш відомий – та по задуму політтехнологів це має «розпорошити» голоси виборців та нейтралізувати опонента. Якщо таке матиме місце, то ймовірність перемоги Богдана Климюка (діючий голова села Заріччя) зрівнюються із шансам його опонента з Чорних Ослав Івана Козловського (депутат від «Укропу» в Надвірнянській районній раді)», - відзначив Андрійович.

Нагадаємо, раніше Андрійович казав, що нардепу від Прикарпаття Олександру Шевченку потрібна своя людина в Делятині.


Леся, 01.12.2017 13:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини