Водій автобуса мало не силою виштовхав вдову майора Барана

В Надвірні принизили вдову полеглого учасника АТО, вдову майора Юрія Барана відмовився перевозити перевізник на прізвище Баран. Про це «Малакаві» повідомив громадський активіст Михайло Андрійович.

«Саме Баран виступає «власником» одного з маршрутів Надвірна-Івано-Франківськ. Водій мало не витурив жінку, мовляв «за які гроші я дітям зошити куплятиму, коли вас (пільговиків) возитиму…», - говорить Андрійович.

За його словами, 29 листопада учасники АТО Надвірнянщини зібралися для надання оцінки таким діям. Попередньо відомо, що водій автобуса, власником якого, до речі, виступає СПД Баран, неодноразово так чинив з особами, на яких поширюються соціальні пільги пасажирських перевезень.

«Власник» маршруту схильний до того, щоб звільнити свого працівника, котрий так повівся. В той же час, оцінка неоднозначна. Справа в тім, що в Надвірні існує 3-5 спілок «учасників АТО». Лише три з них легітимні. По цій причині має місце нескоординованості дій між АТОвцями. Коли більша частина ветеранів АТО стала на захист вдови свого побратима, окремі «АТОвці» почали «шакалити» - заступаючись за її кривдника – водія автобуса…з метою його збереження на робочому місці», - розповідає Андрійович.

Довідка

Майор Юрій Баран був начальником штабу 5-го Прикарпатського батальйону територіальної оборони. Загинув від кулі снайпера 9 липня 2014 року. Його дружина й по нині працює в дитячому дошкільному закладі, котрий функціонує при Делятинському гарнізоні.

Леся, 29.11.2017 17:48



Вибір редакції

Найпопулярніші новини