Нардепу Шевченку потрібна кишенькова людина у «воротах Буковелю» Делятині – активіст

Завершився процес висунення кандидатів на посаду голови та депутатів до Делятинської ОТГ. По своєму перебігу, він вирізняється своєю брутальністю та цинізмом, пише у Фейсбуці громадський активіст Михайло Андрійович.

«Місцевий політичний синдикат «Свобют» зробив все, аби дискваліфікувати на старті одного з фаворитів майбутніх виборів М. Ерстенюка. Не здобувши посад голів в Переріслянській та Ланчинській ОТГ, «Свобютівці» вирішили взяти реванш по Делятину, сфабрикуваши безпідставні вимоги до явного фаворита перегонів М. Ерстенюка на предмет подання довідки про відсутність судимості. Прослідковується в цій провокації й "рука Шеви" (нардеп від Прикарпаття Олескандр Шевченко – ред.), котрому вкрай потрібно мати свою "кишенькову" людину в Делятині адже саме цей населений пункт вважається "воротами Буковелю". Не виключно, що дії «Свобют» щедро фінанссуються зеленими "укропівськими" купюрами», - написав Андрійович.

За його словами, серед зареєстрованих кандидатів 3-4 мають шанс посісти крісло голови, решта виконують функцію «технічних» опонентів.

Леся, 30.11.2017 11:07



Вибір редакції

Найпопулярніші новини