Є політична та корупційна складова – активіст про проблеми із подачею тепла у дві школи Надвірної

Проблема із подачею тепла в дві школи в Надвірні повторюється кілька років поспіль та має в собі як політичну так і корупційну складову, про це у коментарі «Малакаві» повідомив громадський активіст Михайло Андрійович.

Справа в тім, каже активіст, що на час передачі цілісного майнового комплексу в оренду ТОВ «Струмок» міська та районна влади «пішли» на зустріч орендареві.

«До речі, його сторона , на той час мала непогане «лобі» в депутатському корпусі як Надвірнянської міської так і районної рад (в лиці депутатських груп регіоналів»). Їх думці в 2010 році ніхто особливо не заперечував, хоча було зрозуміло, що котельня готується до приватизації. З цією метою тодішньою владою була припинена діяльність комунального підприємства, котре обслуговувало дану котельню, бюджетні установи почали переводитися на локальні паливні», - каже Андрійович.

За його словами, єврореволюція внесла свої поправки в запрограмовану схему.

«Нині можна говорити про те, що депутати теперішньої каденції мало обізнані з ситуацією. Зрозуміло, що «фракції регіонів» нині не існує в міській раді – та окремі її члени, котрі раніше підтримували ТОВ «Струмок», нині трансформувалися в інші політичні сили та намагаються продовжувати лобіювання інтересів своїх бізнесових соратників», - додав активіст.

Леся, 03.11.2017 09:54



Вибір редакції

Найпопулярніші новини